Axion BVBA, uw expert in car detailing products en verdeler van puur avontuur

 
 

Axion Trading, dealer van VooDoo Ride® Car Detailing products

Axion Trading specialiseert zich in de distributie en verkoop van hoogwaardige car detailing producten met een hoog wow-effect. Ons assortiment blinkt uit in duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit. Ons publiek? De echte “Ride”-liefhebbers met een hart voor schoonheid.

 

 

VooDoo Ride®, puur en eenvoudig

 

De producten van Voodoo Ride zijn stuk voor stuk onderhoudsproducten van topkwaliteit. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en garanderen een spectaculair resultaat. Ontdek het complete VooDoo Ride-gamma tijdens een vrijblijvend gesprek met onze vertegenwoordiger! Of klik voor extra informatie naar onze Voodoo Ride website www.voodooride.eu.

 

Axion Racing, onafhankelijk verdeler van side-by-side buggy’s.

Axion Racing is uw ervaren verdeler van verschillende merken van side-by-side buggy’s waaronder Polaris, Yamaha, Can Am en CF Moto. Bij ons vindt u snelle en wendbare buggy’s voor échte outdoor actie. Ons publiek? De buitensporter en avontuurzoeker met een hart voor kicks.

 

Side-by-side buggy’s van Axion Racing: avontuur met de A van actie

Schoonheid, snelheid, wendbaarheid en outdoor actie? Ons side-by-side buggy gamma heeft voor iedereen het juiste outdoor voertuig. In ons gevarieerde assortiment vindt u ongetwijfeld de buggy die bij u past en beleeft u elk offroad avontuur met al uw zintuigen.

 

Meer weten over onze producten ? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of mail ons, ons mail adres is: info@axiontrading.be.

 Bereken route

Richard Levens

 

Zaakvoerder Axion BVBA

richard@axiontrading.be

NL mobiel 0031 6 53146426

Be mobiel 0498 60 00 01

Niels Levens

 

Zaakvoerder Axion Racing

niels@axiontrading.be

Nl mobiel 0031 6 50271836

BE mobiel 0468 34 88 11

Tessa Levens

 

Zaakvoerder/ Backoffice

tessa@axiontrading.be

NL mobiel 0031 6 53146425

België 014-69 97 59